Blogg

Har du det som krävs för att bli en i vårt team?

Nu söker vi förstärkning till vårt logistik- och konfigureringscenter.

 Definition-of-a-Team-Player.jpg
Vi som jobbar med logistik- och konfigurering är ett sammansvetsat gäng som varit en stor del av ITF:s framgångar med funktionsleveranser inom Arbetsplatser, Datacenter och Digitalisering. Dagligen sker leveranser till våra kunder där logistiken behöver fungera som ett väloljat maskineri.
Tiotusentals arbetsstationer har lämnat vår avdelning synkroniserat med våra projektledare och kunder, där vi konfigurerat och installerat efter kundens önskemål de produkter som skall levereras. Det här ställer krav på dig som skall ingå i vårt team att vara serviceinriktad både internt och externt, samt aldrig se problem som du anser att någon annan skall lösa.

Vi söker dig som:
  • Har stort servicefokus på mottagaren av våra tjänster
  • Har tidigare erfarenhet från strukturerat upplägg av rutiner och processer inom ovan beskrivna område
  • Har erfarenhet av att arbeta som resurs i ett projekt.
  • Har tidigare erfarenhet inom logistik och konfigurering i IT branschen
  • Är lösningsorienterad och initiativtagande
  • Är noggrann och ordningsam 
    Är social och utåtriktad
  • Är beredd att ge det där lilla extra när det verkligen gäller eller behövs

Utöver detta värdesätter vi dina egenskaper att skapa trivsel runtomkring dig, att ha en inre motivation och drivkraft för dina arbetsuppgifter tror vi är självklart men väl värt att nämnas som något positivt.

Logistik
Vår logistikavdelning tar hand om all sändning och mottagning av leveranser. Detta är speciellt viktigt när konfigurationscentret skall detaljanpassa en leverans, då behöver man vara noga med att rätt produkt eller utrustning kommer till rätt mottagare. Logistik handhar det praktiska kring hanteringen av emballering. Godkänd och miljöcertifierad av alla som gjort besiktning och sortering av restprodukter borgar för en trygg beställning och ett gott samvete för både miljön och dina medarbetare…läs mer på www.itf.se

Konfigureringscenter
Vårt egna unika konfigurationscenter har alltid varit en av våra stoltheter som vi gärna visar upp. Vi har över 10 års erfarenhet av att skapa mallar och individanpassa varje dator eller server för just era behov. Härifrån levereras arbetsstationer, datacenters och multifunktions-skrivare som är så detaljkonfigurerat att mottagaren endast behöver ansluta ström…läs mer på www.itf.se

Är det här du?
Är det den här tjänsten är som klippt och skuren för dig, kontakta då Magnus Lundquist på nedan angivna mailadress.
Vi ser framemot att få din ansökan.

mail: magnus.lundquist@itf.se

 

 

Publicerad av Peter Tötterman på 2017-apr-04 07:26:11


Peter är marknadschef och affärsutvecklare på ITF. Han brinner för nyttan av IT i företag och är ofta bryggan mellan IT och verksamheten. Visionär och strategisk lagd men med båda fötterna på jorden.

Hitta Peter Tötterman på:

Ämnen: Bemanning